piątek, 18 lipca 2014

makaron tagliatelle z dodatkiem czosnku, pomidorków koktajlowych i szynki prosciutto

Ostatnio zdecydowanie polubiłam świeży makaron, smakuje zupełnie inaczej niż taki sklepowy. UWAGA! On jest uzależniający- jak już raz spróbowałam to nie wiem czy się przestawię znów na ten "normalny". Mówi się, że najprostsze przepisy są najlepsze- a więc oto coś klasycznego- sos ze świeżych pomidorów i dużo czosnku. Pychota, serio.



poniedziałek, 14 lipca 2014

mini przekąska: krakersy z pesto, pomidorkami i kremowym serkiem


Takie krakersiki to pomysł zaczerpnięty od jednej z moich koleżanek- Natalii, która podała takie na jednej z naszych babskich imprez i wszystkim smakowało. Wczoraj do meczu i ja takie zrobiłam, rezultat był taki sam :) Bardzo łatwe do przygotowania a dają zabójczy efekt. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...